Hvorfor holder termokandekopper i rustfrit stål ikke varmen?

Selvom termokanden i rustfrit stål er kendt for sin fremragende varmebevarende ydeevne, kan den i nogle tilfælde ikke opretholde varmen.Her er nogle mulige årsager til, at din termokandekop i rustfrit stål ikke holder på varmen.

Genbrug vandflaske i rustfrit stål

Først ødelægges vakuumlaget inde i termokoppen.Termokopper i rustfrit stål har normalt en dobbeltlags- eller trelagsstruktur, hvor det indvendige vakuumlag er nøglen til at sikre isoleringseffekten.Hvis dette vakuumlag er beskadiget, såsom ridser, revner eller skader, vil det få luft til at trænge ind i koppen og dermed påvirke isoleringseffekten.

For det andet lukker koplåget ikke godt.Låget på den rustfri stål termokande skal have gode tætningsegenskaber, ellers vil der gå varme under brug.Hvis tætningen ikke er god, vil luft og vanddamp trænge ind i koppen og danne varmeudveksling med temperaturen inde i koppen og dermed reducere isoleringseffekten.

For det tredje er den omgivende temperatur for lav.Selvom termokanden i rustfrit stål kan give en fremragende varmebevarende effekt i mange miljøer, kan dens varmebevarende effekt blive påvirket i ekstremt lave temperaturer.I dette tilfælde skal termokoppen placeres i et varmt miljø for at sikre dens varmebevarende effekt.

Brug den endelig for længe.Termokoppen i rustfrit stål er et meget holdbart produkt, men hvis den bruges for længe eller for mange gange, kan isoleringseffekten blive reduceret.I dette tilfælde anbefales det at udskifte termokoppen med en ny for at sikre, at du kan nyde en bedre isoleringseffekt.
Generelt, hvorfortermokop i rustfrit stålholder ikke varmen kan være relateret til mange faktorer.Hvis du opdager, at isoleringseffekten af ​​din termokande af rustfrit stål er faldet, kan du undersøge det ud fra ovenstående årsager og tage tilsvarende løsninger for at sikre, at du fortsat kan nyde fremragende isoleringseffekter.


Indlægstid: 19. december 2023