Hvad er RPET-stofprodukterne?

I dag vil jeg præsentere i detaljer, hvilke stofprodukter RPET kan lave.

For nylig er vi i færd med at prøve en bæltetaske til europæiske mærker ved at bruge RPET-råmaterialer og derefter termiske sublimeringsmønstre med bånd designet af kunderne.For at være ærlig er RPET-stoffet lidt tyndere, ikke så tykt.Med støtte fra foringsmaterialet fuldendes posens hårdhed.Dette er vores 140. SK.U Nye projekter for europæiske kunder.Generelt kan RPET bruges i: brevpapirtasker, makeuptasker, opbevaringstasker, madpakker, isposer, tasker, skoletasker, tøj, telte, gobelin, opbevaringstasker, udendørs fugttætte tasker, udendørs bjergbestigningstasker, udendørs stofmåtter, hvilket virkelig er et anvendelsesområde, som du ikke kan forestille dig.I vores stofprøveudstillingshal er der mere end 1.000 SKU-stile.Vi håber selvfølgelig at kunne anbefale dig nye styles.

I den næste tid vil vi planlægge vores globale udstilling af GRS, gennemføre en samlet udstilling af vores GRS serie af plastprodukter og stofprodukter, så du kan kende os gennem forskellige kanaler.

RPET har intet pres for at opnå farvetilpasning, men teksturen er lidt anderledes.Dens råmaterialer kommer også fra mineralvandsflasker, så set fra hele cirkulationssystemets perspektiv er poser daglige forbrugsvarer i det daglige liv, som kan spare enorme vedvarende energikredsløb og i høj grad fremme miljøbeskyttelsen.Brug.

Næsten hver dag studerer vi konstant den nye SKU til kunden på RPET-vejen, og vi håber også, at flere og flere kunder vil begynde at acceptere konceptet med RPET-stoftransformation.Spar energi.Arbejde sammen.

Hvis du vil vide mit katalog, så kontakt venligst:ellenxu@jasscup.com


Indlægstid: 12. december 2022